Vacature Verpleegkundige niveau 4 en verzorgende IG

Focus op Zorg is, per direct, op zoek enthousiaste verpleegkundige en verzorgende IG. Wij bieden je een klein team, fijne werksfeer, korte lijnen, zelfstandigheid en flexibiliteit. Ben je zo’n 24 uur per week beschikbaar en heb je zin om, samen met ons, een verschil te maken binnen de thuiszorg, neem dan contact met ons op.

 

Wijkverpleging in het nauw gedreven door zorgverzekeraars

De wijkverpleging zit van alle kanten in het nauw. Het tarievenonderzoek wijkverpleging van de NZa in het voorjaar van 2017 laat zien dat de sector niet uit kan met de huidige tarieven. In verschillende delen van het land ontstaan tekorten aan gekwalificeerde medewerkers bij de door de zorgverzekeraars gecontracteerde zorgaanbieders.

Hierdoor raken ziekenhuizen hun patiënten niet meer kwijt, blijven verpleeghuisbedden of eerstelijnsverblijf-bedden te lang vol liggen, of kunnen patiënten niet altijd thuis sterven wanneer ze dat willen. Maar er is ook iets anders aan de hand. Er is een grote verandering gaande in het zorgaanbod. Steeds meer verpleegkundigen en verzorgenden maken de stap om een eigen organisatie te beginnen en stappen uit de grote ‘gevestigde’ zorgaanbieders.

Lees meer

Maatschappelijk werkende/ psychiatrisch verpleegkundige GGZ gezocht!

Focus Op zorg is altijd op zoek naar goede mensen die in staat zijn om out-reachend te werken. De doelgroep waar je mee te maken hebt  zijn personen die een WMO indicatie hebben op het gebied van persoonlijk en sociaal functioneren waaronder ook financiën. Wij vragen een belangstellende houding, een luisterend oor maar ook kennis van de sociale kaart van het gebied waar je werkzaam bent.

Heb je een achtergrond van maatschappelijk werker of psychiatrisch verpleegkundige aarzel dan niet om het contactformulier van de website in te vullen. Mail je gegevens en er wordt contact met je opgenomen.

Nieuwe website van FOZ is gelanceerd!!

De Nieuwe website van Focus op Zorg heeft een nieuw fris jasje gekregen.